Geslaagde eerste editie van de Safetyfreaks Aanmeetdagen

Donderdag 19 november heeft de eerste editie van de Safetyfreaks Aanmeetdagen plaatsgevonden. Op deze aanmeetdag hebben we maar liefst 32 oren aangemeten voor gehoorbescherming op maat. Niet slecht voor een eerste editie.

 

De dag is georganiseerd vanuit een steeds groter wordende behoefte: mensen willen iets doen om hun gehoor te beschermen. Echter werden er vaak geen concrete stappen ondernomen. Het is iets wat ze willen, vinden, maar de actie blijft achterwege. Uitstelgedrag! Herkenbaar?

 

Wij van Safetyfreaks hebben getracht hierop in te spelen, de drempel te verlagen, door mee te denken in onze openingstijden. We hebben onze sluitingstijd deze dag namelijk verlaat tot 21:00. Ook door mee te denken in de prijs is de drempel verlaagd; Safetyfreaks betaalde deze dag voor u de BTW. Dit kwam uit op een zacht prijsje van €99,13 incl. BTW.

 

Het resultaat bleek positief, een 1 + 1 = 3 verhaal, want we hebben maar liefst 16 mensen geholpen met het opmeten van hun oren. Over ongeveer 4 weken krijgen deze mensen hun eigen gehoorbescherming op maat. De opmeting zelf was in ongeveer 10 minuten uitgevoerd.

 

Wilt u zelf deelnemen aan Safetyfreaks Aanmeetdagen? De volgende aanmeetdag is op 18 februari 2016.

 

Safetyfreaks maakt gebruik van het gehoorbeschermers van Kendal. Kendal biedt de volgende voordelen:

 

✔ Filters zijn van keramisch materiaal
✔ Leverbaar in harde of zachte vorm
✔ Niet of nauwelijks zichtbaar buiten de oorschelp
✔ Antiallergische coating (bij de harde gehoorbeschermers)
✔ Lange levensduur
✔ Makkelijk uitneembaar
✔ Standaard geleverd met aanpak, draagkoord, kledingklem, cerumenpen (schoonmaakpen) en etui