Leatherman Product OverzichtWie multitool zegt, zegt Leatherman. Safetyfreaks heeft nu alle soorten en maten van hét merk in het assortiment. Voor elke klus de juiste tool. Bovendien biedt Safetyfreaks een unieke Leatherman-reparatieservice.

 

Leatherman ChargeSafetyfreaks heeft nu álle producten van Leatherman in het assortiment. Hieronder vallen de bekende Leatherman Wave en de Charge-serie, maar ook andere multitools gericht op meer specifieke klussen. Zo is er de MUT-serie, speciaal ontworpen voor militaire werkzaamheden. Met de aanwezige tools kunnen onderdelen van M16 en AR15 geweren gemakkelijk worden schoongemaakt. Er is de Leatherman Surge, met verwisselbare zaagblad, diverse multitools die met een hand te gebruiken zijn (OHT), maar ook Leathermans op sleuterhangerformaat.

 

 

Leatherman WaveReparatieservice

Leatherman staat voor kwaliteit en biedt daarom 25 jaar garantie. Is er onverhoopt iets mis met uw Leatherman? Dan biedt Safetyfreaks een unieke reparatieservice. De service is gratis voor alle multitools die bij Safetyfreaks zijn aangekocht.