Wilt u een markering plaatsen en is verf is te definitief, maar krijt te snel afwasbaar? Gebruik dan Kadeem Markerings Spray. Deze tijdelijke markeringsverf, verkrijgbaar bij Safetyfreaks, blijft 5 tot 15 dagen zitten, is handig in gebruik en geschikt voor vele ondergronden.

 

Kadeem tijdelijke markings spray voor al uw aanduidingen en markeringen. Geschikt voor alle ondergronden. De kalk spray is biologisch afbreekbaar en verdwijnt na 5 tot 15 dagen. Universeel inzetbaar voor uiteenlopende toepassingen Bijv.: - Evenementen - Tijdelijke wegmarkeringen - Bouw - Forensisch onderzoekDe plaatsbepaling van het podium tijdens het een evenement, een aanmoediging voor een koersrenner of de markering op een bouwterrein; niet alles wat u markeert, moet ook zichtbaar blíjven. Maar het moet er ook niet na één regenbuitje af zijn. Daarom is er Kadeem Markering Spray, een tijdelijke markeringsverf in een spuitbus.

 

Op het voetbalveld
Door de handige spuitkop is de kalkspray heel een eenvoudig te spuiten, op veel verschillende ondergronden, zoals op asfalt, steen of beton, maar ook op gras of grind (denk aan een voetbalveld of tennisbaan). Afhankelijk van de ondergrond blijft de markering vijf tot vijftien dagen zitten.

 

Groen
De verf is op kalkbasis en is volledig biologisch afbreekbaar. Deze ‘groene’ keuze is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, geel, oranje, blauw en rood.

 

Toch blijvend?
Moet het wel langdurig blijven zitten? Safetyfreaks heeft ook de Kadeem Multimarkeerverf in het assortiment!