Coronapreventie op het werk

Coronapreventie op het werk

We leven in een pandemie waarin we de economie zo min mogelijk willen laten lijden. Daarom werken we gewoon zo veel mogelijk door en waar mogelijk thuis. Dit thuiswerken is niet altijd mogelijk en dan is Safety Freaks de perfecte partner met ruime ervaring om de werkplek coronaproof te maken.

Safety Freaks geeft hierin het juiste advies waarbij de werkbaarheid zoveel mogelijk behouden blijft. Safety Freaks is al vanaf het begin nauw betrokken bij het adviseren en uitvoeren van corona preventiemaatregelen voor de meest uiteenlopende bedrijven.

Wij hebben bij onder andere de Mediamarkt direct vanaf het begin van de corona-uitbraak geadviseerd in het voldoen aan de door de overheid opgelegde veiligheidsmaatregelen. Wij hebben daarbij alle veiligheidsmaterialen en -voorzieningen geleverd en gemonteerd. Daarnaast zorgen wij uiteraard voor het onderhoud van deze materialen en voor eventuele aanpassingen bij wijzigingen van de overheidsmaatregelen.

Wij hebben hiernaast talloze andere bedrijven geholpen met het creëren van een veilige werkomgeving; zowel in productieruimten als in kantoren. Ook een grote diversiteit aan horecabedrijven, sportscholen, theaters en winkels maakt reeds gebruik van onze gerichte gespecialiseerde diensten in veilig werken en veilig ontvangen van bezoekers en/of klanten. Hierbij voldoet uw pand aan de door de overheid opgelegde veiligheidsmaatregelen. Voor een zo veilig mogelijke omgeving zijn er diverse zaken door de werkgever te realiseren waarin Safety Freaks de totaalleverancier kan zijn:

  • Duidelijke signing met markeersprays, vloermarkeringsstickers en -tapes
  • Persoonlijke hygiëne met handgels
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s als mondkapjes, handschoenen
    en gelaatsschermen)
  • Spatschermen (plexiglas)
  • Oppervlakte desinfectie (antibacteriële sprays)

Gerelateerde producten