Desinfecteer uw ruimtes met UVC licht en goede ventilatie

Desinfecteer uw ruimtes met UVC licht en goede ventilatie

Het desinfecteren en hygiënisch houden van uw bedrijfspand, kliniek, café, school, sportschool, restaurant of winkel kost deze dagen niet alleen veel tijd, maar al deze desinfectiemiddelen blijven maar op gaan en de prijzen hiervan zijn hoger dan ooit.

U kunt deze tijd en constante kosten besparen middels een eenmalige investering! De desinfecterende UVC-lampen en UVC desinfectie units van Luxibel werken niet alleen desinfecterend, maar voorkomen ook schimmels en virussen.

Zo zijn hierin verschillende types. Een losse UVC desinfectie lamp (B DIRECT II), losse UVC luchtdesinfectie (B AIR V2) of een combinatie van deze twee types (B HYBRID). Hieronder lichten we de verschillende types even toe:

B DIRECT II

Luxabel B direct II

De B DIRECT II is een desinfecterende UVC lamp die niet alleen oppervlakken maar ook luchtdeeltjes desinfecteert. Dit voorkomt indirecte infecties en verwijdert alle virussen, bacteriën en schimmels. De lamp desinfecteert de ruimte in minder dan 15 minuten door korte golf UV straling van 254 nm. Deze lampen zijn gemiddeld 9000 uur te gebruiken voordat de intensiteit afneemt dus ze gaan ontzettend lang mee! Uiteindelijk zijn de lampen ook weer bij te bestellen en dan kan de B DIRECT II er weer tegenaan.

De mens mag overigens nooit blootgesteld worden aan deze straling en daarom zit er een bewegingssensor op de lamp zodat deze direct uit gaat bij beweging. Met een breedte van ruim 1 meter en een gewicht van 5,3 kg is deze desinfecterende UVC lamp in elke ruimte eenvoudig te plaatsen.

B AIR V2

Luxabel B Air v2

De B AIR V2 is een desinfectie unit met indirecte werking. 24/7 desinfecteren is mogelijk terwijl mensen en dieren zich in de ruimte bevinden. Het elimineert bacteriën, virussen en schimmels. Ideaal voor restaurants, cafés, winkels en klaslokalen. 1 unit desinfecteert 117 m³ per uur. De desinfectieventilator is aan de binnenzijde voorzien van UVC verlichting die de lucht desinfecteert en is te bevestigen aan plafonds en aan de muur. Vervang de filters elk half jaar en de B AIR V2 kan er weer tegenaan.

De B AIR V2 onderscheidt zich van andere airflow apparaten door de lucht van onder op te zuigen en aan de bovenzijde de gereinigde lucht weer uit te blazen. Hieronder een duidelijk beeld wat het voordeel daarvan is.

B HYBRID

Luxabel B Hybid UVC lamp - Covid-19

De B HYBRID is een combinatie van de B DIRECT II en de B AIR V2. Het desinfecteert dus direct en indirect. Op het moment dat de ruimte gesloten is en er niemand in de ruimte is kan de UVC lamp aangezet worden om alle oppervlakken en de lucht te desinfecteren. Maar op het moment dat er wel mensen aanwezig zijn in de ruimte moet deze natuurlijk ook rein blijven. Zet simpelweg de ventilatie aan en de ruimte blijft vrij van virussen, bacteriën en schimmels.

Als u meer informatie wenst over het desinfecteren van uw ruimtes, informeer ons en wij maken een advies op maat.

Gerelateerde producten