Nieuwe gelaatsschermen in ons assortiment!

Hoe veel veiligheid biedt dit gelaatsscherm?

Het gelaatsscherm is ontwikkeld om werknemers met contactberoepen te beschermen tegen onder andere spatten welke kunnen leiden tot besmetting met Covid-19. Bij contactberoepen kunt u denken aan pedicures, podotherapeuten, schoonheidsspecialisten, kappers maar ook beroepen in de medische sector zoals tandartsen en ziekenhuispersoneel.

Dit masker is getest door werknemers van tandartspraktijken. Hierdoor is het gelaatsscherm geworden zoals het nu is. Het gelaatsscherm is eenvoudig zelf in elkaar te zetten middels 2 onderdelen en is in omvang aanpasbaar, hierdoor kunt u het gelaatsscherm dragen met/zonder capuchon of bijvoorbeeld mondkapje.

gelaatsscherm van de voorkant

Geen minimale of maximale afname hoeveelheid!

Wij hanteren geen minimale of maximale afnames, iedere organisatie heeft een ander aantal werknemers en wij willen ervoor zorgen dat iedereen veilig kan werken in deze vervelende tijden. Wij maken gebruik van staffels om klanten die grote hoeveelheden afnemen tegemoet te komen.

Gelaatsscherm van de zijkant

Herbruikbaar

Dit gelaatsscherm is herbruikbaar maar wel fragile. Het is geproduceerd voor enkele malen gebruik, mede daarom doet u er wellicht verstandig aan er meerdere te bestellen zodat u altijd wat achter de hand heeft voor het geval dat er een defect ontstaat.

Recyclebaar

De gelaatsschermen zijn gemaakt van APET kunststof en daarmee 100% recyclebaar. Na gebruik kunt u het gelaatsscherm bij het plastic afval deponeren.

Recycling

Gerelateerde producten