Ons cursusaanbod werken op hoogte is vernieuwd!

Ons cursusaanbod werken op hoogte is vernieuwd!

In Nederland wordt ontzettend veel op hoogte gewerkt. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen, de antennebouw en het plaatsen van reclamezuilen.

Bedrijven die zich hierin specialiseren dienen voldoende kennis te hebben in het veilig werken op hoogte. Om deze bedrijven te ontzorgen op het gebied van veilig op hoogte werken hebben wij ons aanbod in klimcursussen en alle benodigde materialen die daarbij nodig zijn flink uitgebreid. Wij zijn ervaren in het volledig ontzorgen zodat u zich kunt focussen op de werkzaamheden waar uw kennis en interesse ligt en niet op de veiligheid die daarbij komt kijken.

Naast de wat algemenere cursussen in werken op hoogte kunnen we altijd een cursus volledig op maat maken naar uw werkzaamheden. Zo leert u alleen wat relevant is en weet u direct hoe u de benodigde materialen dient te gebruiken. Stuur ons wat foto’s van de dagelijkse situaties waar u mee te maken krijgt zodat we hier perfect op in kunnen spelen.

Hangt u in reclamezuilen, dan leren wij u om dit veilig en efficiënt te doen. Installeert u zonnepanelen, dan leert u de technieken en kent u de materialen waarmee de werkplaatsbeperking snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Zo bent u zoveel mogelijk met uw core business bezig.

Vooral tijdens deze periode is er sprake van veel personeelswisselingen tussen verschillende branches. Deze nieuwe personeelsleden dienen vaak omgeschoold of bijgeschoold te worden zodat ze hun nieuwe werkzaamheden veilig en effectief kunnen uitvoeren.

De overheid denkt ook mee in het omscholen. Werkgevers zijn namelijk verplicht om personeel omscholingsmogelijkheden aan te bieden. Wij hebben hierin alles wat nodig is voor efficiënt en veilig werken op hoogte.

Zo zijn er klimcursussen met de focus op werkzaamheden op schuine daken opgenomen in ons nieuwe assortiment welke zich volledig richten op het efficiënt en veilig uitvoeren van de dakwerkzaamheden en kunt u zelfs de IRATA cursus via ons volgen wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de rope access branche.

Doordat er steeds meer mensen op hoogte gaan werken, zullen er ook meer mensen bekwaam moeten zijn in het evacueren van collega’s die een val hebben gemaakt en hier zelf niet meer uit komen. Vandaar dat er ook cursussen in evacuatie op hoogte en reddingswerkzaamheden zijn toegevoegd aan ons cursusaanbod in het veilig werken op hoogte.

Bekijk hier ons vernieuwde cursusaanbod. En mochten er vragen zijn over ons aanbod, of heeft u liever een cursus die we volledig voor uw werkzaamheden op maat maken of wilt u zelfs bij u op locatie een cursus volgen, dan is dit ook geen enkel probleem.

Gerelateerde producten