Grand Opening

Safetyfreaks Grand Opening

Op 20 en 21 mei is de Grand Opening bij Safetyfreaks. Samen met onze klanten, partners en leveranciers vieren we dan de groei die we de afgelopen jaren mochten doormaken, die heeft geleid tot de verhuizing naar ons grote nieuwe pand. Hier bundelen we al onze activiteiten, van showroom, klimhal, cursusruimte en afhaalpunt tot kantoor en magazijn.

Gewijzigde datum
Zoals je wellicht hebt gezien hadden we eerst april gepland voor onze officiële opening. We hebben dit verplaatst naar de meimaand. De kans op goed weer is dan aanzienlijk groter, wat natuurlijk de gezelligheid verhoogt en wel zo prettig is voor de Safetyfreaks BBQ.

Maak kennis
Op onze Grand Opening zijn natuurlijk veel mensen met kennis van zaken aanwezig. Ideaal dus om te netwerken met werkgevers en werknemers. Of gewoon interessante tips te krijgen van praktijkmensen. Gezellig wordt het zeker. Je maakt kennis met onze Mike, die elke dag voor je klaarstaat via onze website en die je vast kent van de vele handige instructievideo’s, ook op YouTube.

Kijken en uitproberen
Wij leiden je persoonlijk rond, zodat je Safetyfreaks beter leert kennen. In de showroom vindt je interessante aanbiedingen. Er is ruime gelegenheid om onze producten eens goed bekijken en zelfs uit te proberen in de klimhal. Deze wordt gebruikt voor onze klim- en reddingscursussen met topinstructeurs. Want Safetyfreaks is meer dan alleen de beste webshop op het gebied van veilig werken. We hebben naast de klimhal dan ook een apart cursuslokaal, zodat onze klanten kennis en vaardigheden kunnen opdoen en bijhouden.

Demonstratie
Zelf klimmen met onze spullen mag dus, maar het is zeker leuk om naar ervaren klimmers te kijken. Enkele malen per dag is er namelijk een reddingsdemonstratie. Het kunnen helpen van een collega die op hoogte in nood verkeert, is vaker nodig dan we eigenlijk zouden willen en dus van grote waarde.

Je kunt overigens ook jezelf beschermen door van de gelegenheid gebruik te maken om gehoorbescherming op maat te laten aanmeten. We hebben ze met filters voor allerlei situaties, van motorrijden en industrie tot harde muziek.

BBQ
Tegen de avond kun je aanschuiven aan de Safetyfreaks BBQ. Zoals gezegd, we houden het graag gezellig dus neem gerust familie, vrienden en collega’s mee naar de Grand Opening. Je gaat naar huis met onze goodiebag, die we hebben samengesteld met onze leveranciers.

Laat wel even weten dat je komt: Meer informatie en inschrijven Grand Opening.

We zien je graag op 20 of 21 mei bij Safetyfreaks!