Afzetlint van Safetyfreaks

Ultimate Buffalo, de Ultieme Hindernisloop, kiest voor kwalitatief afzetlint van Safetyfreaks

De 1e officiële editie van de organisatie Ultimate Buffalo, en tevens de 1e Obstaclerun in Nederland, op een vliegveld gaat zich op zondag 19 juli 2015 afspelen. Ultimate Buffalo. maakt net als andere Obstacleruns gebruik van afzetlint.

De steeds populairder wordende Obstacleruns schieten ook in het buitenland in sneltreinvaart uit de grond. Ultimate Buffalo onderscheidt zichzelf door ook krachtoefeningen tijdens de Obstaclerun aan te bieden. De Ultimate Buffalo verslaan kost dus meer dan alleen een goede zuurstoftank, ook zul je voordeel hebben zodra je technisch en sterk bent!
 

Naast een KIDSRUN van 2km hindernisparcours (8-15 jaar) kunnen deelnemers vanaf 16 jaar kiezen voor de 7,5km of 15km Ultieme Hindernisloop. Onderweg zullen zij obstakels moeten trotseren om net als bij de start ook bij de finish op het sfeermakende plein vol dikke beats en publiek te kunnen eindigen!
Het afzetlint van Safetyfreaks wordt naast richting en wegbewijzering ook nog ingezet als een obstakel waarbij het afzetlint als spinnenweb in een bos fungeert.
 

De rol afzetlint is 500 meter lang, het is verkrijgbaar in rood/wit en zwart/geel. Ultimate Buffalo heeft gekozen voor de kleuren zwart/geel, omdat dit wordt toegepast als waarschuwingslint en het rode afzetlint wordt gebruikt bij gevaar of een verbodssituatie. Natuurlijk vindt er geen gevaar of verbodssituatie plaatsbij de obstaclerun, vandaar de keuze voor zwart/geel afzetlint.

Voor andere soorten activiteiten kan dit natuurlijk ook gebruikt worden, om bijvoorbeeld dus een parcours af te zetten. Dit lint is ook geschikt om speciale plekken te markeren zodat mensen zicht bewust zijn van een plek waar je eventueel moet opletten. Je kan het lint ook voor verschillende andere zaken gebruiken.