Safetyfreaks breidt uit met nieuw pand

Safetyfreaks breidt uit met nieuw pand

Safetyfreaks groeit uit zijn jas en gaat daarom naar een nieuw pand. Dit gebeurt sneller dan gepland, vanwege de grote groei die Safetyfreaks direct vanaf de start doormaakte. Dit leverde in 2015 een Gazelle Award op. Het woord groei is bijna een understatement. Het nieuwe pand is met een oppervlakte van 740 m2 maar liefst vijf maal zo ruim als het huidige pand. Met een showroom van 100 m2, een goed uitgeruste trainingshal en efficiënt servicepunt is Safetyfreaks klaar voor de volgende fase in zijn onstuimige bestaan.

Met ingang van 29 maart 2016 is het nieuwe adres:

Esp 252,
5633 AC Eindhoven


De opening
Op 8 en 9 april heffen we het glas op deze nieuwe mijlpaal met onze klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Deze kunnen daarvoor een uitnodiging verwachten. Men krijgt natuurlijk de gelegenheid om showroom, servicepunt, trainingshal en magazijn te bezichtigen.

Nieuwe doelen

Het begon allemaal met Stagefreaks, dat artikelen levert voor de evenementenbranche en inmiddels een grote speler is op de markt. Met Safetyfreaks werd uitgebreid naar de bouw en de industriële branche.

Met het nieuwe pand wil Safetyfreaks de trainings-, verkoop- en logistieke faciliteiten onder een dak brengen. In de grote showroom kunnen klanten in een relaxte sfeer artikelen bekijken, passen en uitproberen. Dit laatste kan ook in de trainingshal. 'We willen dat klanten zich bij SF op hun gemak voelen en dingen kunnen uitzoeken', zeggen eigenaren Freek Noordenbos en Stephan van Buul. 'In onze showroom laten we producten zien van betrouwbare merken. De klant kan kleding en uitrusting passen maar ook online dingen opzoeken. We verwachten dat ook klanten die hun bestelling komen afhalen, hier inspiratie opdoen. We denken natuurlijk ook aan onze leveranciers. Met een kleine investering kan een leverancier deelnemen aan de inrichting van onze showroom. Ook kan men producten onder de aandacht brengen tijdens onze trainingen en cursussen. Zo bereik je synergie', aldus Freek en Stephan.

Na drie jaar komt er al een einde aan de periode op Ekkersrijt in Son. ‘Een beetje sneller dan verwacht. We wilden graag ons assortiment, cursusaanbod en de trainingsfaciliteiten uitbreiden dus er moest snel iets worden gevonden. Maar de locatie moest natuurlijk wel top zijn.’

Gelukkig is men bij Safetyfreaks gewend om snel te schakelen. Vanuit de prachtige locatie aan de rand van Eindhoven wordt strak verder vormgegeven aan de groei en ambitie van Safetyfreaks. Freek Noordenbos: 2016 wordt een topjaar!