Safetyfreaks maakt thuiszitten ook veiliger

Ziek zijn als zelfstandige hoeft geen probleem te zijn

In branches waar constructiewerk wordt verricht, zoals bijvoorbeeld de evenementenbranche, bouw en industrie, werken veel zelfstandigen. Met of zonder personeel. Het werk brengt vaak risico’s met zich mee. Aan de werkgever worden strenge eisen gesteld aan het creëren van een veilige werksituatie.

Zeker bij werken op hoogte of bij gebruik van gevaarlijke middelen moet men zich goed beschermen. En deze middelen goed gebruiken. Steeds meer mensen weten daarbij Safetyfreaks te vinden. We hebben dan ook hard aan de weg getimmerd om een bijdrage te leveren aan veilig werken.


Jezelf verzekeren? Dat kan straks ook bij Safetyfreaks

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en verhuizen nu naar een groter pand. Maar het uitbreiden gaat natuurlijk altijd door. Als bekende speler in de branche willen we binnenkort ook verzekeringen aanbieden. Want ook dat heeft te maken met veiligheid. Zo heeft u alles onder één adres.

Waarom verzekeren?
Juist zelfstandigen hebben een goede verzekering nodig. Want als er iets gebeurt waardoor men niet kan werken, valt zonder verzekering het inkomen weg. Men is hier echter vaak niet mee bezig: 'dat komt nog wel'. Daarbij wil men graag vaste kosten vermijden. Minder dan 20% van de ZZP-ers is bijvoorbeeld verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Met name jongeren tot 25 jaar zijn niet verzekerd. Zelfstandigen met personeel dragen meer verantwoordelijkheid en doen het daarom beter. Maar toch: bijna tweederde uit deze groep is onverzekerd! Safetyfreaks wil een bijdrage leveren aan het bewust maken van de risico's die dit met zich meebrengt. Je kunt immers ziek worden of een ongeluk krijgen.

Safetyfreaks doet al veel op het gebied van veiligheid:

 • Artikelen van topmerken
  Safetyfreaks verkoopt alle belangrijke PBM-artikelen zoals gehoorbescherming, gezichtsbescherming, veiligheidsschoenen, kleding etc. Voor werken op hoogte is Safetyfreaks hét adres. Klimgordels voor hoogwerkers, bosbouw, steigerbouw en andere branches, veiligheidslijnen, reddingsartikelen, valbeveiliging, katrollen en duizenden andere artikelen van topmerken vindt u in onze webwinkel. U kunt ze ook uitproberen in onze trainingshal.
 • Cursussen
  U kunt bij Safetyfreaks vele cursussen volgen voor werken op hoogte, BHV, steigerbouw, hoogwerker, heftruck etc. Bij werken op hoogte kunt u ook bestaande kennis en vaardigheden ophalen met onze herhalingscursus. Na een dagdeel bent u weer helemaal bij.
 • Keuring
  Jaarlijkse keuring van klim- en valbeveiligingsmaterialen is verplicht. Ook na een val dient dit te gebeuren. Safetyfreaks is hiervoor gecertificeerd.
 • Gehoorbescherming op maat
  Wij kunnen deze zelf aanmeten. Voor allerlei branches en activiteiten zijn speciale filters mogelijk.

Zodra we onze verzekeringen aanbieden, vermelden we dat natuurlijk op de homepage. Maar we kondigen dit ook aan in onze nieuwsbrief. Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze ideeën, innovaties en aanbiedingen!