Aansprakelijkheidsverzekering steigerbouwers via Safety Freaks

Aansprakelijkheidsverzekering steigerbouwers via Safety Freaks

Aansprakelijkheidsverzekering voor steigerbouwers

Verzekeringen voor zelfstandigen zijn tegenwoordig een hot issue. De overheid ziet graag dat ondernemers, zzp’ers en andere zelfstandigen zich verzekeren tegen bijvoorbeeld aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Maar een verzekering afsluiten blijkt voor sommige beroepen lastig. Zo wordt steigerbouwer gezien als risicovol beroep.


Vind als steigerbouwer maar eens een verzekeraar

Ongevallen met steigers scoren hoog in alle branches. Daarom worden sinds 2018 hogere eisen aan gesteld steigerbouwers. Zonder certificering mag een steigerbouwer niet meer aan de slag. Een goede ontwikkeling.

Maar een verzekering afsluiten als steigerbouwer is nog steeds lastig. Zelfstandige steigerbouwers worden geconfronteerd met een eisenpakket waaraan ze vaak niet kunnen voldoen. Een aansprakelijkheidskwestie bij schade of letsel kan dan zomaar het einde betekenen van iemands werk of bedrijf. Want de kosten kunnen bijzonder hoog zijn.


Safety Freaks heeft een oplossing

Safety Freaks wil bijdragen aan een betere veiligheid op het werk. Daarom willen we onze klanten niet alleen voorzien van veilige equipment en de benodigde kennis, maar ook helpen met het gemakkelijk afsluiten van verzekeringen voor zelfstandigen zoals ondernemers en zzp’ers.


Aansprakelijkheidsverzekering voor steigerbouwers

Via Safety Freaks kunt u zich als steigerbouwer verzekeren tegen aansprakelijkheid bij onze verzekeringspartner Quorim. U hoeft alleen te voldoen aan redelijke voorwaarden:

  • ✔ U bent gecertificeerd als monteur of 1e monteur steigerbouw;
  • ✔ U hebt een VCA-VOL certificaat;
  • ✔ U hebt geen strafrechtelijk verleden.

Beschikt u niet over de juiste certificaten en bent u op zoek naar een oplossing? We kennen de weg en helpen u graag verder.


Over de aansprakelijkheidsverzekering

Bij een jaaromzet van € 150.000 kunt u zich verzekeren tegen zaak- en letselschade. De premie is zeer betaalbaar. De hoogte van de premie hangt af van:

  • ✔ Het verzekerd bedrag per aanspraak;
  • ✔ Het maximaal te verzekeren bedrag per jaar.

Bekijk hier de premies en andere informatie. U kunt hier ook andere zakelijke verzekeringen bekijken en contact met ons opnemen. De deskundige adviseurs van Quorim helpen u graag bij het samenstellen van een verzekeringspakket op maat.