Wat zijn de verschillen tussen onze nieuwe PSP werkhandschoenen

Wat zijn de verschillen tussen onze nieuwe PSP werkhandschoenen

Als totaalaanbieder van PBM’s zoals valbeveiliging, veiligheidsschoenen en gehoorbescherming is het natuurlijk zeer belangrijk om ons assortiment hierin ook te voorzien van een veelzijdig assortiment van werkhandschoenen. Omdat de vraag naar goede werkhandschoenen steeds groter wordt, hebben we ons assortiment kritisch bekeken en voorzien van nieuwe en scherp geprijsde kwaliteitshandschoenen voor allerlei toepassingen.

Denk hierbij aan dunne nitril werkhandschoenen, dikkere latex werkhandschoenen, nappa lederen handschoenen, snijbestendige werkhandschoenen, waterdichte handschoenen en zelfs extra gevoerde werkhandschoenen voor in de winter.

Hieronder leggen we uit wat de grote verschillen zijn in deze handschoentypes. Als uw werkhandschoen hier tussen zit klikt u simpelweg op de van de werkhandschoenen en dan komt u bij het product uit.


PSP Latex Grip werkhandschoen VS PSP Latex Grip Pro werkhandschoen

De PSP Latex Grip handschoenen zijn robuuste en soepele werkhandschoenen voor steigerbouwers, stratenmakers, tuinmannen en in de transport en logistiek. Dit type werkhandschoen is ook goed geschikt voor het klussen thuis. Dit wordt ook wel eens aangeduid met DIY wat staat voor Do It Yourself.

Het verschil tussen de ‘gewone’ en de Pro versie is dat de Pro versie een betere perforatieweerstand heeft en dat deze wat soepeler is. Hierdoor heb je net even wat meer gevoel bij het voorwerp dat je vast pakt.

 

PSP Nitril Foam Plus werkhandschoen VS PSP Nitril Sandy Pro werkhandschoen

De PSP Nitril handschoenen zijn dunne werkhandschoenen met uitstekende vingergevoeligheid voor precisiewerk, montagewerk en voor in de logistiek en transport waarbij bescherming wat minder belangrijk is.

De Foam Plus ademt beter op de palm en de Sandy Pro heeft een nóg betere grip op droge, natte en olieachtige oppervlakken.


PSP Tropic leren werkhandschoen VS PSP Tropic Velcro leren werkhandschoen

De PSP Tropic lederen werkhandschoenen zijn soepele handschoenen met goede vingergevoeligheid gemaakt van geitenleder. Deze werkhandschoenen zijn geschikt voor algemene werkzaamheden, laden en lossen en gebruik met klim- en hijstouwen.

Het verschil tussen de ‘gewone’ tropic en de Velcro is dat de gewone een elastische pols heeft en een duim die vast zit aan de zijkant van de handschoen en de Tropic Velcro een klittenband sluiting heeft bij de pols en voorzien is van een duim die wat meer naar het midden van de palm zit. Hierdoor is de pasvorm van de Velcro wat meer ergonomisch. 

 


PSP Cut Protect werkhandschoen VS PSP Cut Impact Pro werkhandschoen

De PSP Cut handschoenen zijn snijbestendige handschoenen met uitstekende grip voor installateurs die met luchtkanalen werken, glaszetters, liftmonteurs, steigerbouwers en andere werkzaamheden waarbij snijbescherming noodzakelijk is.

De Cut Protect werkhandschoen is een wat stuggere dunnere handschoen welke uitstekende snijbestendigheid heeft maar een wat mindere perforatieweerstand. De Cut Impact Pro is een soepele werkhandschoen die niet alleen snijbestendig is, maar ook impactbescherming geeft aan de vingers en knokkels. Daarnaast is de pols verlengd voor meer polsbescherming en heeft de werkhandschoen uitstekende vingergevoeligheid. Ook is de palmcoating van de Cut Impact Pro volledig water- en vuilafstotend.

 


PSP Double Latex Pro werkhandschoen

De PSP Double Latex Pro is een werkhandschoen zonder tegenhanger. Deze volledig waterdichte handschoen met dubbele latex coating over de gehele handschoen heeft excellente grip en een goede vingergevoeligheid. Ideaal voor onder andere schoonmakers en andere hygiënische doeleinden.

Nu we alle handschoenen hebben uitgelicht en de verschillende eigenschappen hebben vergeleken hopen we dat u de ideale handschoen voor uw werkzaamheden eenvoudig kunt uitkiezen. Mocht de ideale handschoen hier toch niet tussen zitten of mochten er nog aanvullende vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor aanvullend advies of eventueel een specifiek model voor uw werkzaamheden.PSP Latex Grip winterhandschoen VS PSP Latex Foam Pro winterhandschoen

De PSP latex winterhandschoenen zijn de ideale robuuste handschoen voor in koude omstandigheden. Ze zijn vergelijkbaar met de Latex Grip handschoenen, maar hebben dan een extra dikke wintervoering. Ideaal dus voor steigerbouwers, stratenmakers en hoveniers in de winter zodat ze gewoon door kunnen werken.

De ‘gewone’ Latex Grip werkhandschoen is een stuk minder slijtvast en geeft wat minder bescherming dan de Foam Pro, maar heeft wel een net wat betere grip dan de Foam Pro winterhandschoen.

Gerelateerde producten