Wil jij ook SafeFeet?

Wil jij ook SafeFeet?

De SafeFeet FootWear werkschoenen en werklaars vinden hun weg inmiddels naar de klanten van SafetyFreaks. Denk hierbij aan uitzendkrachten en parttime medewerkers. De schoenen van SafeFeet zijn voorzien van stalen neus en tussenzool. De schoenen zijn zeer betaalbaar en ideaal als je geen 12 uur per dag op veiligheidsschoenen hoeft te lopen. De SafeFeet Footwear werkschoenen zijn goedkopere schoenen, waardoor het zeer interessant schoeisel is om in grote aantallen in te kopen. De SafeFeet werkschoenen zijn te verkrijgen in een hoog model en een laag model werkschoen en in waterdichte veiligheidslaars. De SafeFeet werkschoenen zijn zeer comfortabel en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Budget technisch is dit een zeer interessante schoen en volgens onze klanten lopen de SafeFeet werkschoenen beter dan verwacht.

 

De pluspunten van SafeFeet werkschoenen:

SafeFeet werkschoenen hebben een aantal belangrijke pluspunten waardoor ze enorm populair zijn bij verschillende bedrijfstakken, namelijk:

  • De neus is beschermd tegen stoten en vallende voorwerpen
  • De zool is verstevigd tegen binnendringen van scherpe voorwerpen
  • De schoenen is waterdicht
  • SafeFeet werkschoenen zijn uitermate vriendelijk geprijsd


Om deze redenen zijn de SafeFeet producten nu al veel verkocht in de webshop van SafetyFreaks. Je kunt ze dragen op ongerealiseerd terrein, maar ook binnen in een fabriekshal of werkplaats. Het is een duurzame schoen die lang meegaat, ook als je de werkschoenen dagelijks draagt.

 

SafeFeet heeft ook een multifunctionele werklaars voor iedereen

Werklaarzen van SafeFeet zijn verkrijgbaar in maat 39 tot en met 48. Houd bij het bestellen rekening met het dragen van werksokken, waardoor je misschien een maat groter moet bestellen dan je reguliere schoenmaat. Deze laarzen zijn uiteraard geschikt voor zowel dames als heren. De universele kleur zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk met werkkleding kunt combineren. De veiligheid wordt optimaal gewaarborgd dankzij de stalen tussenzool en neus van de laars.

Werk veilig met de best geprijsde werklaarzen van SafeFeet

Wil je veilig kunnen werken in alle omstandigheden, dan zijn goede werklaarzen een onmisbare aanvulling op je outfit. De werklaarzen van SafeFeet zijn een prima keuze dankzij hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Een uitstekende werklaars voor een meer dan scherpe prijs. Mede daarom is dit één van onze meest verkochte werklaarzen. Indien op voorraad heb je je bestelling vaak al de volgende werkdag in huis. Zorg goed voor je voeten of de voeten van je medewerkers door goede werklaarzen te dragen. Een blessure aan de voet zorgt vaak voor langdurige uitschakeling. Wil je dit voorkomen? Draag dan indien nodig altijd goede werklaarzen. Wil je advies over de aankoop van SafeFeet werklaarzen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.

Gerelateerde producten