Bosbouw

De bosbouwer, ookwel European Treeworker (ETW) werkt veel op hoogte. Hierbij zijn valbeveiliging en PBM's erg belangrijk voor uw veiligheid. Als totaalleverancier heeft Safetyfreaks vrijwel alles wat u nodig heeft. Naast de veiligheidsproducten zijn werkkleding, gereedschap, transport koffers, gereedschapskoffers en kennis erg belangrijk. Safetyfreaks biedt cursussen aan in werken op hoogte, keurt uw valbeveiliging en regelt de garantie wanneer dit nodig is. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over bosbouw

Artikelen 1 tot 16 van 264 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 264 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

BosbouwDe echte bosbouwer mag zich gecertificeerde European Treeworker (ETW) noemen. Deze ETW wil zeggen dat u een Europees erkend diploma heeft voor het gezond en veilig werken aan bomen.

Kwaliteit, comfort en veiligheid zijn hoofdzaak in de bosbouw. Deze drie ascpecten combineert Safetyfreaks door goede service, kwaliteitsproducten die comfortabel zijn en allerlei veiligheidsproducten te leveren.
Van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen met zaagbescherming tot valbeveiligingsgordels speciaal voor comfort wanneer lang in hoogte wordt gehangen.
Omdat valbeveiliging en persoonlijke bescherming niet voldoende zijn om uw werk veilig, efficiënt en eenvoudiger uit te voeren hebben wij allerlei toepassingen waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Zo kunt u zelf uw valbeveiligingsset samenstellen naar uw wensen en toepassingsbehoeften.
Wij voorzien u hierin graag van deskundig advies, u kunt ons bellen of mailen, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel voor advies en het passen en bekijken van de producten.

Gereedschappen die u op hoogte gebruikt wilt u gezekerd hebben met onze gereedschapszekering kabels.
Vele bosbouwers kampen met gehoorproblemen. Safetyfreaks heeft gehoorbescherming in alle vormen, maten en prijzen.
Zo hebben we simpele oordoppen, oorkappen en plugs voor in uw oren. Maar wanneer u elke dag uren lang gehoorbescherming wil dragen zijn otoplastieken op maat een perfecte oplossing. Deze vorm van gehoorbescherming is erg populair en kan door de Safetyfreaks specialisten op maat aangemeten worden. Op die manier heeft u geen last van irritaties en kunt u uw collega's wel blijven verstaan maar wordt storend lawaai gedempt dankzij speciale filters.

Safetyfreaks heeft ook nog allerlei hulpmiddelen om uzelf zo soepel mogelijk te verplaatsen op hoogte. Wij hebben stijgklemmen, bandlussen, voetlussen, stijgklemmen, afdaal apparaten en misschien wel de beste uitvinding ooit voor de bosbouw: De PETZL ZIGZAG! met dit apparaat kunt u heel erg gemakkelijk van boom naar boom verplaatsen met erg weinig inspanning. stijgen en dalen is nooit zo makkelijk geweest.

De bosbouwer is niet compleet voorzien zonder overall, werkbroek en/of andere werkkleding om onder de valbeveiligingsgordels te dragen.

Om uw kennis te verbreden bieden wij allerlei cursussen aan. De Safetyfreaks keurmeesters keuren uw valbeveiliging en PBM's en voor fabrieksgaranties steken wij onze nek voor u uit.

Zo bent u via één adres voorzien van alles wat u nodig heeft. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en vooral de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze producten? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste producten voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.