Werken op platte daken

Werken op platte daken

Wanneer u op een plat dak werkt draagt u valbeveiliging. Zo kunt u de risico’s beperken en geeft u gehoor aan de Arbowet die hiervoor is ingesteld. Bij Safetyfreaks.nl vindt u alles dat u nodig heeft voor werken op hoogte. Denk aan valgordels, valharnassen, karabiners, schakels, hijsmiddelen en touwen. Wij begrijpen dat u zo veilig en tegelijk ook comfortabel mogelijk wilt werken. Bekijk het assortiment en bestel direct passende hulpmiddelen.
Meer informatie over werken op platte daken

Artikelen 1 tot 16 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 16 van 50 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wanneer heb ik valbeveiliging nodig?

Valbeveiliging is verplicht vanaf 2,50 meter of hoger. Vanaf deze hoogte wordt vallen namelijk extra riskant. Wanneer collectieve maatregelen niet afdoende zijn is het noodzakelijk om voor persoonlijke valbeveiliging te kiezen. Er is van voldoende valbeveiliging sprake wanneer vallen van hoogte wordt voorkomen, een val abrupt wordt afgebroken en beknelling door een vallijn wordt vermeden. In het assortiment van Safetyfreaks.nl vindt u verschillende hulpmiddelen om deze risico’s te verlagen en zelfs te voorkomen.

Valbeveiliging kopen bij Safetyfreaks.nl

Wanneer u aan valbeveiliging denkt komt u al snel met gordels en harnassen in aanraking.

Bij Safetyfreaks.nl bieden we uiteenlopende gordels en harnassen aan.

Door middel van een gordel of harnas kunt u antivalbeveiliging gebruiken. Wanneer u kiest voor een antivalgordel met extra comfort kunt u bijvoorbeeld voor de Petzl Newton valgordel gaan. Prettig aan deze valgordel is de bewegingsvrijheid en het comfort dat deze valgordel garandeert. In combinatie met een Petzl Fast heupriem zou deze valgordel ook als werkpositioneringsgordel gebruikt kunnen worden.

Koop direct uw leeflijnen

Als het om leeflijnen gaat kunt u kiezen voor I-leeflijn en een Y-leeflijn, tevens zijn instelbare leeflijnen verkrijgbaar. Een goed voorbeeld van een betrouwbare leeflijn is de Fallsafe I-leeflijn, deze leeflijn is 1,5 meter lang en beschikt over een MGO-haak met automatische vergrendeling en ergonomische hendel. De MGO-haak kan aan verbindingen met een flinke diameter worden gekoppeld, aan kabels of aan een horizontale leeflijn.

Wilt u op een plat dak werken en weet u niet welke valbeveiliging het best bij u past? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

 

 

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Werken op platte daken? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Werken op platte daken voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.