Overige

Overige

Hier kunt u cursussen, keuringen, garanties, tapes, batterijen en smeermiddelen vinden. De cursussen die Safetyfreaks aanbiedt zijn uiteenlopend van BHV & VCA tot werken op hoogte en heftruck/hoogwerker. Wij keuren al uw persoonlijke beschermingsmiddelen en valbeveiliging, u stuurt ze op of we komen op locatie. Wij zorgen voor de garantie van uw producten en verder heeft Safetyfreaks verschillende verbruiksmaterialen en accessoires. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over overige

Artikelen 1 tot 16 van 69 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 69 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Safetyfreaks ReddingscursusSafetyfreaks is een totaalleverancier

Dit is waarom wij u kunnen voorzien van uw gehele (veiligheids)outfit. Maar hier houdt het nog niet op. Om al uw werkzaamheden te verrichten hebben wij valbeveiliging, PBM's, werkkleding, gereedschappen en transport- & opberg koffers en tassen. Maar uw valbeveiliging en PBM's moeten ook minimaal één keer per jaar gekeurd worden. Deze keuringen kunt u bij ons uit laten voeren door de Safetyfreaks keurmeesters.

De producten hebben is niet voldoende. Om veilig te kunnen werken is het handig dat u ook over de kennis beschikt over de regelgevingen en toepassingsmogelijkheden van de veiligheidsmiddelen. Dit is waarom Safetyfreaks allerlei cursussen aanbiedt, in bijvoorbeeld het werken op hoogte.

Bij veel van onze producten is er sprake van een fabrieksgarantie. Wij regelen graag dat uw producten weer gerepareerd of vervangen worden. Ook wanneer u het product niet bij ons heeft aangeschaft. Wij hebben goed contact met onze leveranciers en zijn op de hoogte van de garanties die bepaalde merken meegeven.

Om het assortiment af te maken hebben wij ook verschillende verbruiksmaterialen als batterijen, tapes en binders. Daarnaast zijn smeermiddelen onmisbaar voor sommige artikelen. Safetyfreaks heeft dus (vrijwel) alles voor iedereen in de reddings branche. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Overige? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Overige voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.