Katrollen

Ons uitgebreide assortiment katrollen bestaat uit katrollen, pulleys en katrollen met teruglooprem. Van de bekende merken Kong, Petzl en Edelweiss bedienen wij u graag. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over katrollen

Artikelen 1 tot 16 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Begin met een goede afweging

Touw tot 12 mm past in de meeste katrollen. De 14 & 16 mm touwen niet, op een paar uitzonderingen na natuurlijk. Maar deze 2 diameters liggen gemakkelijk in de hand. Wat wil je er mee doen en heb je er een katrol bij nodig? Dat is de vraag die er gesteld moet worden om tot de juiste keuze te komen. 

Onderhoud:

- Specifieke smeermiddelen zijn NIET nodig dit omdat de gesealde lagers al gesmeerd zijn en de bussen zelf smerend zijn.
- In het geval van intensief gebruik, bijvoorbeeld in avonturenparken of na gebruik in water is het mogelijk om machine olie te gebruiken om zo nodig extra te smeren
- Gebruik GEEN WD 40 omdat dit de scharnieren en bussen kan uitdrogen en beschadigen
- Gebruik GEEN hoge druk spuit. Dit omdat de scharnieren dan beschadigd kunnen raken en het katrol uit kan drogen, omdat de olie uit de zelf smerende bussen gespoten wordt. Of omdat het water de gesealde lagers in kan lopen 

katrol Smeermiddel onderhoudstipsKatrollen Smeermiddelen onderhoudstips

Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Katrollen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Katrollen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.