Stijgklemmen & Voetlussen

Ons uitgebreide assortiment stijgklemmen & voetlussen bestaat uit stijgklemmen, voetlussen, stijgijzers, stijgbeugels. Van de bekende merken Petzl, Kong en Fallsafe bedienen wij u graag. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over stijgklemmen & voetlussen

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Ascension Stijgklem

Stijgklemmen

Stijgklemmen zijn ideaal om te gebruiken wanneer u op hoogte werkt en via het touw wil stijgen. De klem heeft schuine tanden die ervoor zorgen dat u maar één richting op kunt met deze klem, en dat is naar boven. Het is dus niet mogelijk om geleidelijk af te dalen met deze klemmen, maar stijgen is hiermee juist erg eenvoudig en veilig.

De Petzl stijgklemmen bijvoorbeeld hebben een ergnomisch design waardoor deze gemakkelijk in de hand liggen. Ook kunt u deze met één hand loskoppelen en vastmagen aan het touw. De meeste stijgklemmen die wij in ons assortiment beschikbaar hebben zijn ook te gebruiken voor het hijsen van allerlei voorwerpen.

Deze stijgklemmen moeten ook jaarlijks gekeurd worden. Hierbij wordt gekeken naar verschillende factoren die de veiligheid van het gebruik van de stijgklem in gevaar kunnen brengen. De Safetyfreaks keurmeesters voeren deze keuringen graag voor u uit. Wij kunnen de te keuren producten bij u afhalen, u kunt ze bij ons afleveren of u kunt ze naar ons toesturen. Meer informatie over keuringen vindt u hier.

Voetlussen

Stijgen door uw voeten te gebruiken kan op twee manieren:

Looping

Voetstijgklem

Bij Safetyfreaks hebben wij stijgklemmen voor de voet, deze werken hetzelfde als hand stijgklemmen en worden ook gebruikt in combinatie met hand stijgklemmen, dit is om het opklimmen sneller en minder vemoeiend te maken. 

Voetlus

Een voetlus is een soort bandlus, maar dan voor de voet. Deze kunt u installeren aan een handstijgklem zodat u uw voeten kwijt kunt en het stijgen ook een stuk minder intensief is. Voetlussen kunnen ook bevestigd worden aan verankeringen. Safetyfreaks heeft voetlussen van Petzl & Fallsafe.

Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Stijgklemmen & Voetlussen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Stijgklemmen & Voetlussen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.