Voetlussen

Ons uitgebreide assortiment Voetlussen bestaat uit verschillende producten van bekende merken. Voetlussen worden vaak gebruikt in combinatie met een stijgklem. Door het gebruik kan men tijdens het omhoog klimmen op het touw gaan staan, zodat bv een ventrale (navelhoogte) stijgklem kan worden ontlast. Hiermee bedienen wij u graag. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.
Meer informatie over voetlussen

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Looping

Voetlussen

Stijgen door uw voeten te gebruiken kan op twee manieren:

Voetstijgklem

Bij Safetyfreaks hebben wij stijgklemmen voor de voet, deze werken hetzelfde als hand stijgklemmen en worden ook gebruikt in combinatie met hand stijgklemmen, dit is om het opklimmen sneller en minder vemoeiend te maken. 

Voetlus

Een voetlus is een soort bandlus, maar dan voor de voet. Deze kunt u installeren aan een handstijgklem zodat u uw voeten kwijt kunt en het stijgen ook een stuk minder intensief is. Voetlussen kunnen ook bevestigd worden aan verankeringen. Safetyfreaks heeft voetlussen van Petzl & Fallsafe.

Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Voetlussen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Voetlussen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.