Steigerbouw

De bouw van steigers gebeurt op hoogte en wordt vaak uitgevoerd door hierin gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven krijgen steeds meer te maken met veiligheidseisen vanuit de ArboWet. Om deze eisen te handhaven hebben we bij Safetyfreaks allerlei producten voor de steigerbouw zoals schouderbescherming, valbeveiliging, PBM's, gereedschap, kleding en transportmiddelen in het assortiment. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Meer informatie over steigerbouw

Artikelen 1 tot 16 van 405 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 405 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SteigerbouwSafetyfreaks is hét platform voor de steigerbouw industrie.

Wij zijn een totaalleverancier die ook advies op maat geeft, afhankelijk van uw situatie en toepassing van de producten.

We hebben de meest uiteenlopende producten, van valbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) tot gereedschappen en laser meetapparatuur.

Dit is natuurlijk niet alles dat Safetyfreaks verkoopt. Uw gereedschap moet natuurlijk wel vervoerd kunnen worden. Safetyfreaks heeft ook gereedschapskoffers, -tassen, transportkoffers en tassen in allerlei vormen, maten, kleuren en prijsklassen, bijvoorbeeld van Pelicase.

Ook kunt u bij ons allerlei werkkleding in de winkel passen.

Omdat valbeveiliging en PBM's tot uw beschikking hebben tegenwoordig niet meer voldoende is bieden wij cursussen aan in hoogwerkerheftruckveilig werken op hoogte, steigerbouw, BHV, VCA, et cetera. Deze geven u kennis in de huidige regelgeving en leren u de toepassingsmogelijkheden van vele producten zodat u veiliger en efficiënter te werk kunt gaan.

De jaarlijkse keuring van uw valbeveiliging is ook verplicht, Safetyfreaks heeft speciaal opgeleide keurmeesters die deze keuring uitvoeren voor u, op locatie of bij ons in de winkel, zo bent u op één adres voorzien van alles wat u nodig heeft.

In deze Safetyfreaks winkel in Eindhoven geven we u ook graag advies en inzicht in de mogelijkheden. U kunt ook altijd contact opnemen voor advies op maat.
Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze producten? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste producten voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.