Werken op hoogte

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle cursussen die wij aanbieden voor "Veilig werken op hoogte". Voor alle niveaus, zowel beginner als gevorderden bieden wij cursussen aan. Daarnaast bieden wij ook een speciale cursus aan voor reddingswerkzaamheden welke op hoogte plaats kunnen vinden. Elke cursus heeft specifieke onderdelen welke worden behandeld. Bekijk hieronder de inhoud van de cursus en plaats uw bestelling eenvoudig. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Werken op hoogte? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Werken op hoogte voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.