Garanties

Safetyfreaks voert garanties, waar aanwezig, voor u uit. Niet alleen van producten die u bij ons heeft gehaald maar ook van producten die elders aangeschaft zijn. Bij Safetyfreaks staan service, kwaliteitsproducten en de veiligheid van de klant centraal.
Meer informatie over garanties

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Productgarantie

Op bij Safetyfreaks.nl bestelde producten kan vanaf de fabriek een bepaalde garantie voorwaarden rusten. Dit kan per product verschillen.

Lees meer...

Wettelijkegarantie

Op onze producten rust ook een wettelijke garantie, dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Lees meer...

Peli, Petzl en Leatherman service

Peli en Leatherman hebben een eigen service voor de garantie en reparatie.

Lees meer...

Normering & certificering

NEN heeft diverse normen opgesteld die betrekking hebben tot het thema veiligheid. Stagefreaks houdt zich aan deze normen en biedt producten aan die aan deze NEN-normen voldoen.

Lees meer...

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Garanties? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Garanties voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.