Hamerholsters

Wanneer u aan het werk bent is het belangrijk dat u uw hamer op een veilige manier kunt opbergen. Zo zal uw hamer niet naar beneden vallen en kunt u hem netjes opbergen. Via Safetyfreaks.nl kunt u allerlei verschillende hamerhouders kopen. Heeft u een passende hamerhouder gevonden? Bestel deze dan direct!
Meer informatie over hamerholsters

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Voor iedere situatie de juiste hamerhouder

Bij Safetyfreaks.nl vindt u hamerhouders voor verschillende doeleinden. Zo vindt u hamerhouders voor aan een harnas, hamerhouders voor aan een riem en hamerhouders met swingbeugel. Wilt u uw hamer bevestigen aan uw riem met een stevige lus? Gebruik dan de Back-Tec hamerhouder, ideaal voor hamers en steigerhamers. Wilt u de hamer goed vastzetten met een beugel? Kies dan voor de hamerhouder met beugel. Het kan zo zijn dat u een multiriem gebruikt, in dat geval is deze Safe Up hamerhouder voor aan een multiriem het meest geschikt. De hamerhouder is gemaakt van stevig runderleer en kan op een eenvoudige manier aan de riem bevestigd worden.

Combineren met gereedschapsverzekering

Als u op hoogte werkt is het naast een hamerhouder raadzaam om gereedschapsverzekering te gebruiken. De gereedschapszekering spiraalkabel met karabijnhaak en schroeflus is hier bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor. Zo weet u zeker dat uw collega’s geen onnodig gevaar lopen en uw hamer niet naar beneden valt wanneer u aan het werk bent.

Koop ook uw veilige hamers bij Safety Freaks

Zoekt u een passende hamer voor uw werkzaamheden? Ga dan naar deze pagina en bekijk ons volledige assortiment. U vindt hier allerlei soorten hamers en eventueel ook losse stelen waarmee u een hamer kunt repareren. 

Hamerholster / hamerhouder kopen bij Safetyfreaks.nl

Koop direct een hamerhouder via deze pagina. Wilt u meer weten over hamerhouders of andere producten waarmee u veilig, comfortabel en efficiënt kunt werken? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Hamerholsters? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Hamerholsters voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.