Hamerholsters

Wanneer u aan het werk bent is het belangrijk dat u uw hamer op een veilige manier kunt opbergen. Zo zal uw hamer niet naar beneden vallen en kunt u hem netjes opbergen. Via Safetyfreaks.nl kunt u allerlei verschillende hamerhouders kopen. Heeft u een passende hamerhouder gevonden? Bestel deze dan direct!
Meer informatie over hamerholsters

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Voor iedere situatie de juiste hamerhouder

Bij Safetyfreaks.nl vindt u hamerhouders voor verschillende doeleinden. Zo vindt u hamerhouders voor aan een harnas, hamerhouders voor aan een riem en hamerhouders met (swing)beugel. Het kan zo zijn dat u een multiriem gebruikt, in dat geval is de Safe Up hamerhouder voor aan een multiriem het meest geschikt. De hamerhouder is gemaakt van stevig runderleer en kan op een eenvoudige manier aan de riem bevestigd worden.

Combineren met gereedschapsverzekering

Als u op hoogte werkt is het naast een hamerhouder raadzaam om gereedschapsverzekering te gebruiken. De gereedschapszekering spiraalkabel met karabijnhaak en schroeflus is hier bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor. Zo weet u zeker dat uw collega’s geen onnodig gevaar lopen en uw hamer niet naar beneden valt wanneer u aan het werk bent.

Koop ook uw veilige hamers bij Safety Freaks

Zoekt u een passende hamer voor uw werkzaamheden? Bekijk ons volledige assortiment. U vindt hier allerlei soorten hamers en eventueel ook losse stelen waarmee u een hamer kunt repareren. 

Hamerholster / hamerhouder kopen bij Safetyfreaks.nl

Koop direct een hamerhouder via deze pagina. Wilt u meer weten over hamerhouders of andere producten waarmee u veilig, comfortabel en efficiënt kunt werken? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!