Steigerhamers

Bij het bouwen van steigers heeft u allerlei gereedschap nodig. Een belangrijk onderdeel daarvan is de steigerhamer. Wanneer u een steigerhamer koopt is het belangrijk dat de veiligheid en duurzaamheid van de steigerhamer gewaarborgd is. Via deze pagina kunt u ons volledige assortiment aan steigerhamers vinden. Bekijk onze steigerhamers en maak uw bestelling direct compleet via Safetyfreaks.nl.
Meer informatie over steigerhamers

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kong Speleagle steigerhamer

Deze steigerhamer is multifunctioneel en daardoor een prettig gereedschap wanneer u op hoogte werkt. Dit heeft te maken met het ergonomische ontwerp van deze steigerhamer. Het handvat is gevormd met rubber en maakt het mogelijk om veel grip te hebben. Onderaan deze steigerhamer zijn dopsleutels van 13mm en 17mm aangebracht. Ook moeren kunnen daardoor vast en los worden geschroefd. Bekijk de Kong Speleagle steigerhamer.

Picard scaff-hamer 2K greep

Als u de ultieme steigerhamer zoekt is deze Picard scaff-hamer perfect voor u. Doordat deze steigerhamer uit één stuk gegoten is zal de kop nooit loslaten. U kunt daardoor langdurig met deze steigerhamer werken en de kwaliteit zal gelijk blijven. Bekijk de Picard Scaff-hamer 2K greep.

Picard scaff-hamer met gladde kop

Deze steigerhamer beschikt over een gladde kop en het hamerhoofd is voorzien van een spijkergroef met beveiliging. De stevige grip van deze steigerhamer maakt het heerlijk om er mee te werken. Bekijk de Picard Scaff-hamer met gladde kop.

Steigerhamer kopen bij Safetyfreaks.nl

Via Safetyfreaks.nl kunt u direct een steigerhamer bestellen die aan uw wensen voldoet. Weet u niet welke steigerhamer het best bij u past? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Steigerhamers? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Steigerhamers voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.