Steigerratels

Een steigerratel noemt men ook wel wel een scaff-ratel, steigerbouwratel of scaff-sleutel. Steigerratels zijn ontwikkeld om het eenvoudiger te maken om steigerconstructies tot stand te brengen. Ze worden gebruikt om op hoogte mee te werken. Via deze pagina kunt u allerlei verschillende steigerratels vinden en direct een bestelling plaatsen.
Meer informatie over steigerratels

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kies uit verschillende veilige steigerratels

Wanneer u scaff-klemmen vastzet heeft u een steigerratel nodig. Op deze manier kunt u scaff-klemmen vastzetten of losmaken. Er bestaan verschillende soorten steigerratels, afhankelijk van deze scaff-klemmen waarmee u werkt past daar een bepaalde steigerratel bij. Doordat de meeste steigerratels ook over een centreerpunt beschikken kunt u er ook kapotgeslagen trusspennen mee losmaken. Steigerratels worden bij het op- en afbouwen van steigerconstructies gebruikt. Er zijn steigerratels voor incidenteel gebruik en steigerratels om dagelijks te gebruiken. Uiteraard zijn alle steigerratels van A-kwaliteit, aan sommige steigerratels is net iets meer aandacht besteed en is bijvoorbeeld een verchroomde buitenlaag aangebracht. Een steigerratel die onmisbaar is voor iedere rigger!

Eenvoudig combineren met een holster

Werkt u op hoogte? Gebruik dan een valbeveiligingskoordje en een holster. Zo kan uw steigerratel niet zomaar vallen en kunt u op een veilige manier klimmen. In de meeste steigerratels zit u een gat waar u uw koordje kunt vastmaken.

Direct uw steigerratel kopen bij Safetyfreaks.nl

Heeft u een steigerhamer, valbeveiliging of andere hulpmiddelen nodig om snel en veilig mee te werken? Via Safetyfreaks.nl kunt u alles bestellen wat u voor het bouwen en afbreken van steigers nodig heeft. Weet u niet precies welke steigerratel(s) u nodig heeft? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Steigerratels? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Steigerratels voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.