Giss Veiligheidsbril G-Secret Rookglas

Bij steeds meer werkzaamheden spelen veiligheidsrisico’s een rol. Met de veiligheidsbril van Giss kunt u uw ogen beschermen wanneer u bezig bent met machinale werkzaamheden. Deze veiligheidsbril van Giss beschikt over G-Secret rookglas en kunt u direct kopen bij Safety Freaks.
SKU
BTGI848118
Excl. BTW € 2,82
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 3660338090974
Merk Giss
MPN part nummer 848118
Polariserend Nee
Gespiegeld Nee
Europese normering EN 166, EN 170, EN 172

Bescherm uw ogen met de Giss veiligheidsbril

Als u bezig bent met machinale werkzaamheden als zagen, schuren of frezen is het belangrijk uw ogen te beschermen. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt kunnen uw ogen blijvend beschadigd raken. Denk aan materiaal of splinters in de ogen. Deze veiligheidsbril voldoet aan de EN 166 – EN 170 – EN 172-norm.

Kies voor de hoogste kwaliteit

Prettig aan deze veiligheidsbril is het lichte gewicht en de volledige omsluiting rond uw ogen. Daarnaast is er sprake van een krasbestendige coat, een stevige lens van polycarbonaat en een transparant montuur. De G-Secret rookglazen van deze veiligheidsbril garanderen een filtering van 99,9% van het UV-licht over het gehele spectrum. Fijn wanneer u buiten aan het werk bent! Deze bril van slechts 27 gram voelt heerlijk licht en is uitermate geschikt om permanent te dragen.

Toepassing van Giss veiligheidsbril

Een veiligheidsbril is verplicht wanneer er gevaar voor de ogen dreigt. Bij veel machines wordt dit aangegeven met een sticker of een bord, in andere gevallen is er geen pictogram zichtbaar en is het toch verplicht om een veiligheidsbril te dragen. Deze regels zijn opgenomen in de Arbowet en maken het mogelijk om de risico’s te beperken en veilig te werken. Is deze veiligheidsbril van Giss niet geschikt binnen uw werksituatie? Bekijk dan ook de andere veiligheidsbrillen van Safety Freaks. Ook voor bijvoorbeeld laswerkzaamheden zijn er speciale veiligheidsbrillen beschikbaar. 

Giss veiligheidsbril met G-Secret rookglas kopen bij Safety Freaks

Is deze veiligheidsbril geschikt voor uw werksituatie? Bestel deze Giss veiligheidsbril dan direct via Safetyfreaks.nl. Wilt u meer weten over deze veiligheidsbril of PBM’s in het algemeen? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giss Veiligheidsbril G-Secret Rookglas
Uw waardering