Black Safe

Blacksafe slings zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er voor u altijd de juiste lengte bij zit. De Black safe rondstroppen zijn in het zwart gevoerd zodat ze haast niet opvallen wanneer u ze gebruikt!
Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Blacksafe producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over black safe

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Blacksafe staat bekend om de ontwikkeling van de producten voor het klimmen en producten die het werk makkelijker en veiliger maken.
Black safe is erg gericht op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De opbouw van het serienummer

Bij een Blacksafe product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Black Safe? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Black Safe voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.