CRC Kontakt Chemie

CRC Kontakt Chemie levert speciale schoonmaakproducten voor professionals. De sprays van Kontakt Chemie zijn van de hoogste kwaliteit en performance. De producten zijn geschikt voor vrijwel elke schoonmaaksituatie die men kan bedenken. Bekijk ons assortiment om de voor u juiste schoonmaak middelen te vinden. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste CRC Kontakt Chemie producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over crc kontakt chemie

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

KONTAKT CHEMIE staat voor de beste kwaliteit in producten. 1960 CONTACT 60 is de eerste cleaner op de Duitse markt. Tot op de dag vandaag is KONTACT CHEMIE onmisbaar in de ontwikkeling van onderhoud en reparaties van elektrische apparaten en toestellen.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze CRC Kontakt Chemie? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste CRC Kontakt Chemie voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.