Edelweiss

Edelweiss is een bekend merk dat gespecialiseerd is in verschillende soorten klimmaterialen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Edelweiss Pulley Rotor Katrol. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Edelweiss producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over edelweiss

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Edelweiss bestaat sinds 1953, in die tijd hebben ze hun eerste mantel / kernconstructie touw, in de loop der jaren is edelweiss steeds meer ontwikkeld. Sinds 2010 is er een nieuwe generatie touwen, deze touwen zijn gladder, soepeler, vochtiger, licht en toch even duurzaam. De nieuwe voer 3 van Edelweiss voegt zachtheid en soepelheid toe aan onze producten. Edelweiss producten zijn trouw aan hun reputatie, aantrekkelijkheid en betrouwbaarheid. Edelweiss combineert  veiligheid en plezier. Edelweiss heeft het klimmen een stuk gemakkelijker gemaakt. Edelweiss heeft een breed assortiment zoals klimgordels, zekeren, karabijnhaken, rugzakken en helmen.

De opbouw van het serienummer

Bij een Edelweiss product is het serienummer als volgt opgebouwd:

De normeringen (CE  & EN)
Serienummer waar van de laatste 2 cijfers het productie jaar zijn. Dus bv 08 (2008)

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Edelweiss? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Edelweiss voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.