Gedore

Gedore gereedschap staat in wereldwijd hoog in het vaandel, ze staan bekend om veiligheid, innovatie, lange levensduur en betrouwbaarheid. Gedore is een van de weinige grote gereedschapsfabrikanten die de productie nog geheel in eigen hand houden, ze besteden het niet uit. Made by Gedore betekent Made in Germany. De kwailiteit van deze handgereedschappen ligt erg hoog. Zo produceren zij bijvoorbeeld: scaffhamers en scaffratels geheel op eigen wijze. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Gedore producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over gedore

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Gedore is goed gereedschap van hoge kwaliteit. Het is voor het eerst in 1919 gemaakt in Duitsland. Het is van toepassing bij een professionele veiligheidsbaan. Dit product kan bij 4 belangrijke doelgroepen voorzien worden. Industie, automotive, ruimte en regeneratieve energieën.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Gedore? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Gedore voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.