Kadeem

Ons uitgebreide assortiment Kadeem bestaat uit verschillende markeringsproducten. De Kadeem producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Kadeem producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over kadeem

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Het Markeringskrijt van Kadeem is ontwikkeld begin jaren 50 door Karel de Mol. De naam Kadeem is hier dan ook van afgeleid. De merknaam is inmiddels een vast begrip in de bouwindustrie. Het Kadeemkrijt is van perfecte kwaliteit om langdurig mee te gaan. Kadeem is sinds eind 1960 gevestigd in Dongen en eind 2012 is men verhuisd naar het industrieterrein Tichelrijt in Dongen.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Kadeem? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Kadeem voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.