Kong

Het merk Kong biedt een uitgebreid assortiment. Zo vindt u bij ons Kong karabiners, welke zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige beveiliging. Kong produceert daarnaast ook karabijnhaken en een heleboel andere instrumenten die gebruikt worden voor de veiligheid in klimmen. Denk hierbij aan: stijgklemmen, leeflijnen en pulleys. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Kong producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over kong

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kong is ontstaan in 1977, met een kapitaal van 2.000.000 euro, dit gebeurde allemaal in de nieuwe fabriek Monte Marenzo. Deze fabriek was 12.000 vierkante meter groot en er werkten ongeveer 70 werknemers. Kong stelt veiligheid voorop, hier besteden zij veel aandacht aan.

De opbouw van het serienummer

Bij een Kong product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Op het product staat eerst altijd:

De normeringen (CE & EN)
Productiemaand/jaar

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Kong? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Kong voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.