Nichiban

Nichiban tape is een van de meest gebruikte professionele tape. De tape laat geen lijmresten achter en kan met de hand worden afgescheurd, bovendien is deze tape ook nog eens erg stevig. De tape is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Nichiban producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over nichiban

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

De Nichiban Gaffa tape kan overal en altijd worden toegepast. Van het bundelen van kabels tot het markeren op podiums, deze tape kan ervoor worden toegepast. De tape is zeer makkelijk in gebruik, hij is zeer makkelijk af te scheuren en is ook nog eens erg stevig. Het unieke aan deze tape is dat het geen plakresten achter laat. De tape is in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Nichiban? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Nichiban voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.