NoNoise

NoNoise gehoorbescherming wordt al meer dan 20 jaar door leidende audiologen en gehoormiddelen-technici in Nederland ontwikkeld. De unieke technologie zorgt er voor dat u in veilige handen bent als het aankomt op bescherming van uw kostbare gehoor. NoNoise gehoorbescherming is ideaal om veilig te werken en om van muziek te genieten. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste NoNoise producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over nonoise

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

NoNoise wordt al meer dan 20 jaar in Nederland ontwikkeld. NoNoise zorgt voor het ontwerpen en produceren van professionele aangepaste gehoorbescherming. De ervaring en technologie van NoNoise zorgt ervoor dat u optimale bescherming hebt als het aankomt op kostbaar gehoor. NoNoise heeft geluidsfiltering, dat betekent dat het lawaai wat u niet wilt horen, u daadwerkelijk ook niet hoort, dit komt doordat de filters van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze NoNoise? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste NoNoise voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.