Peli Case

Peli Case werkkoffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omgevingen en omstandigheden. Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende type koffers maar ook onderdelen om de koffer naar uw eigen smaak te maken zoals: vakverdeling, deksel interieurs, gereedschapsinlay en vele andere producten. Houdt wel goed rekening met het type koffer dat u bezit zodat u de juiste producten aanschaft en dat deze dus passend zijn voor uw Peli Case. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Peli Case producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over peli case

Artikelen 1 tot 16 van 189 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 189 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pelican Products is een werelwijde marktleider in het ontwerpen van vervaardigen van zowel high-perfomarnce en geavanceerde draagbare verlichtingssystemen. Dat laatste als gevolg van de overname van verlichtingsfabrikant Blue I UK Ltd. Peli biedt stuk voor stuk producten die gebruikt kunnen worden onder extreme omstandigheden. Hun producten worden gebruikt door professionals in de meest veeleisende markten zoals de politie, defensie en brandweer. Pelican Products heeft 200.000 vierkante meter hoofdkantoor, hun hoofdkantoor is gevestigd in Torrance, Californië. Peli is opgericht in 1897 en heeft zowel een productiefaciliteit in Europa (Corttendorf, Duitsland) als in Amerika (Torrance, Callifornië). In 2009 opende het zelfs een dochteronderneming in Ras Al Khaimah (Verenigde Arabische Emiraten). 

Al meer dan 110 jaar heeft Peli een reputatie opgebouwd voor het vaardigen van de zwaarst beschermde koffers in de wereld. In al die jaren hebben we de Peli-koffers gebruikt zien worden voor mooie en belangrijke toepassingen. De Peli beschermkoffers zijn uit een helikopters gegooid in Irak, voortgesleept door ijzige fjorden in Noorwegen en werden overreden door SUV auto’s in Tanzania. Met slechts een paar krassen aan de buitenkant en een ongedeerde inhoud is de Peli beschermkoffer er vanaf gekomen. 

Pelicase Informatie

Waar het bij Peli-case allemaal om draait is om uw materialen van punt A naar punt B te vervoeren, met het voornaamste doel om het materiaal helemaal intact en functioneel te houden. De Peli Protector cases bieden een betrouwbare en Permanente Packaging Solution voor alle gevoelige en kwetsbare apparatuur.De bescherming van uw laptop en de waardevolle informatie die ze bevatten is zeer belangrijk. Daarom lanceerde het Pelican-bedrijf de Hardbackkoffers en Pro-gear. De ideale oplossing voor het veilig transporteren van laptops, Macbook, ipods en ipads naar elke bestemming.  

Pelicase         pelicase

Handig aan de Peli koffers is dat ze in alle soorten en maten te verkrijgen zijn. Ook zijn er koffers waarvan aan de binnenkant exact de juiste uitsnede gemaakt kan worden om het te transporteren object de juiste bescherming te geven.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Peli Case? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Peli Case voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.