Plano

Met de Plano tool stop gereedschap-valbeveiligingskoord is het mogelijk om bewegingsvrijheid en veiligheid met elkaar te combineren. Door het rolsysteem staat de lijn toch altijd strak maar kan je wel je gereedschap normaal gebruiken. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Plano producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over plano

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Plano is ontstaan in 1932 de VS. Het merk Plano staat voor innovatie, kwaliteit en aandacht voor detail. Plano was de eerste in de wereld die kwaliteit gereedschapskisten produceerde. Op basis van dat succes heeft Plano in 1992 ingespeeld op de wensen en behoefte van de Europese markt.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Plano? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Plano voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.