Projahn

Projahn's gereedschappen zijn simpel en handig in gebruik. In ons assortiment vindt u zoal: scaffratels, scafhamers en andere producten die allen simpel en handig in gebruik zijn. Gebruik dus dit gereedschap en bespaar ruimte voor andere dingen in je gereedschapkoffer. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Projahn producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over projahn

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

De PROJAHN precisiewerktuigen Ltd heeft meer dan 40 jaar als een betrouwbare leverancier voor precisie en handgereedschap. Projahn heeft circa 10.000 producten die Projahn verdeelt en Europa exclusief via retailers in Duitsland. Projahn's klanten en partners vertrouwen op de gecontroleerde PROJAHN kwaliteit en waarderen de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van Projahn's producten.

Door Projahn's moderne magazijn en logistiek centrum in Dietzenbach bereikt Projahn maximale levering snelheid en levering. Deze betrouwbaarheid en het hoge niveau van dienstverlening dat Projahn's partners zich te wenden tot flexibel handelen in de markt mogelijk te maken. Continue product innovaties en verdere ontwikkelingen ten behoeve van de gebruikers veilig te stellen van Projahn's positie in de markt en geven Projahn een concurrentievoordeel. Met Projahn zusterbedrijf in Frankrijk en Projahn's talrijke distributeurs in Europa, verzorgt Projahn onze verkoop-en bezorgservice in de exporterende landen.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Projahn? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Projahn voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.