Redbrick

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy. Redbrick veiligheidssneakers hebben een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling.

De sneakers zijn sportief, trendy én veilig, want Redbrick voldoet aan alle eisen van de Europese normering. Er zijn hoge en lage modellen. De safetysneakers hebben een sterke neus en tussenzool. Ze zijn er in verschillende kleuren, uitvoeringen en veiligheidsklasse, die allemaal een goede pasvorm hebben voor jongens, meisjes, mannen én vrouwen. Deze veiligheidssneakers zijn handig voor thuis en op het werk.

Door de retro-look en het brede aanbod in kleuren en dessigns is er een Redbrick voor iedereen. Bovendien zijn de sneakers niet alleen leuk om tijdens het werk te dragen. Met zijn trendy design past Redbrick, ook prima bij een vrijetijdsoutfit. Speciaal voor de modebewuste werknemer die geen concessies wil doen aan uitstraling. Zo wordt werken leuker dan ooit...

Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste veiligheidssneakers snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Maattabel schoenen  Uw juiste schoenmaat bepalen

Meer informatie over redbrick

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

In de theater- en de evenementenindustrie in Nederland zijn technici verplicht om werkschoenen te dragen die aan de S3-norm voldoen. Maar wat is nu het verschil tussen de verschillende classificeringen? Aldus Safetyfreaks:

Classificering van veiligheidsschoenen volgens EN 345/ISO 20345.

In Europa wordt de EN ISO 20345:2004 (CE EN-345) norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Die classificeert 5 niveaus van bescherming
De Nederlandse normering EN 345 geeft aan dat het om werkschoenen (code S) gaat. Standaard bezitten deze werkschoenen een speciale neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule en een druk van 1500 daN, gesloten hiel, energie absorptie rondom de hiel De S-normering deelt de werkschoenen & sneakers verder in volgens categorieën S1, S1P, S2, S3, S4 en S5

De basis begint bij de voorwaarde S1 en daarna volgen de extra eisen aan de PBM ( Persoonlijke BeschermingsMiddelen)

Certificeringen:
S1
Beschermt in droge ruimten waar het niet overmatig nat kan worden en waar elektrostatische oplading kan ontstaan.
Antistatisch, teenbescherming (staal Of kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel. Geschikt voor droge werkomstandigheden!

 

S1P
Zoals S1 plus een kunststof tussenzool. 
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stalen of kunststof tussenzool, stootabsorptie rond de hiel.

 

s2
Zoals S1 plus bescherming tegen waterdoorlating van minimaal één uur.
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel, minimaal 1 uur bescherming tegen waterdoorlating.

 

S3 

Zoals S2 plus een kunststof tussenzool.
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel, minimaal 1 uur bescherming tegen waterdoorlating, stalen of kunststof tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden

Veiligheidslaarzen:
S4
Veiligheidslaarzen met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie-absorberende hak. Waterbestendig voor onbeperkte tijd. gesloten hiel, stalen neus, oliebestendige zool, energieabsorberende zool.

 

s5
Zoals S4 echter: met stalen tussenzool en genopte zool. antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penestratiebestendige tussenzool tot 1100 N.

 

ESD
ESD veiligheidschoenen = Elektro Static Discharge
Op plaatsen waar met elektronische onderdelen wordt gewerkt, maar ook op plaatsen met een verhoogd risico op brand- en explosiegevaar, is uitrusting nodig die tegen het ESD effect beschermd.
In een groot aantal producten zijn tegenwoordig gevoelige elektronische onderdelen verwerkt en is bescherming van deze onderdelen noodzakelijk in zowel de ontwikkeling als productie. Omdat een elektrische lading hoofdzakelijk door wrijving ontstaat, is de mens het grootste risico-element voor hoogwaardige elektronica. Daarom is het noodzakelijk dat op deze werkplaatsen een veiligheidsschoen gedragen wordt die naast de conventionele bescherming, ook een ESD-functie heeft. De betere geleiding van de ESD-functie zorgt voor een continue geleiding van de elektrostatische lading aan de geaarde bodem.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Redbrick? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Redbrick voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.