Rema

Deze Rema haken voorkomen ongemerkt losraken en lostrillen van de ketting, je hebt de inkorthaken en de topschalm. Dit om een veiligere werkomgeving te bewerkstelligen. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Rema producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over rema

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Rema Holland biedt een uitgebreid assortiment hijs- en hefmiddelen, oplossingen voor intern transport en industriële en persoonlijke valbeveiliging. De aandacht voor ergonomisch design en veiligheid tijdens het productieproces resulteert in kwalitatief hoogwaardige Rema producten met een lange duurzaamheid. Het product assortiment wordt aangeboden onder de (eigen) geregistreerde merknaam Rema. Rema Holland investeert in een breed programma met de bijbehorende grootte aan voorraden waardoor snelle levertijden gegarandeerd zijn. Ook klantspecifieke oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Rema Holland is een Erkend Keurbedrijf.

De opbouw van het serienummer

Bij een Rema Holland product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Op het product staat vermeld:

Productiejaar
Productiedatum
Normeringen (CE & EN)
Maximaal te dragen gewicht
Uniek serienummer zodat elk product duidelijk te onderscheiden is van elkaar

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Rema? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Rema voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.