Rock Exotica

De Rock Exotica MiniEight is uniek in zijn soort. Beschikt over 2 oren voor veel verschillende touwen, is zweer stevig en gaat lang mee. Met Rock Exotica heb je meer klimcontrole dan ooit had kunnen voorstellen. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Rock Exotica producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over rock exotica

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Rock Exotica begon 25 jaar geleden in een garage. Er is veel veranderd sinds die dagen van handmatige productie en ruitjespapier ontwerpen. Een ding is hetzelfde gebleven: Rock Exotica wil nog steeds de meest innovatieve technische uitrusting te produceren. Rock Thomson is de oprichter van Rock Exotica en het begon in 1987 en Rock Empire maakte een groot aantal producten. Na verloop van tijd draaide Rock Ecotica op de automatische piloot, zijn producten bleven winnen aan populariteit. Er kwam wereldwijd vraag naar Rock Exotica.

De opbouw van het serienummer

Bij een Rock Exotica product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Op het product is vermeld:

Jaar
Dag van het Jaar
Code 
Serienummer van de dag 

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Rock Exotica? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Rock Exotica voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.