Sharpie

Sharpie permanent Markers voor permanent markeren. Speciaal voor het schrijven op gaffa-tape.

Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Sharpies snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over sharpie

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Sharpie is een Amerikaanse fabrikant van stiften. Deze producten worden in meer dan 20 landen verkocht. Sharpie is ontstaan in 1964 door de Sanford Ink Company. De Sharpie werd ook de eerste pen-stijl permanent marker. Vanaf 2002 zijn er 200 miljoen Shapies wereldwijd verkocht.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Sharpie? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Sharpie voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.