Singing Rock

De Singing Rock producten zijn uitermate geschikt als u houdt van extreme sporten zoals abseilen. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Singing Rock producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.
Meer informatie over singing rock

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Singing Rock is de beste koop en gelijktijdig een goede dienst. Singing Rock heeft de wereldwijde positie van een maker en leverancier van betrouwbare en functionele oplossingen voor het veilig stellen van personen op hoogte zoals, bergbeklimmers en professionele hulpverleners. Singing Rock wil tevredenheid en respect voor het milieu.

De opbouw van het serienummer

Bij een Singing Rock product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Op het product staat het volgende vermeld:

Normeringen (CE & EN)
Uniek serienummer (Hiervan zijn de laatste 4 cijfers de maand en het jaartal)
Ook staat er informatie over het aantal diameter wat gebruikt mag worden erop en een afbeelding hoe het product veilig te gebruiken is. 

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Singing Rock? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Singing Rock voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.