Weller

Ons uitgebreide assortiment Weller bestaat uit verschillende soldeer producten zoals soldeerstations, soldeerbouten en reservepunten. De Weller producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt. Bij Safetyfreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Weller producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over weller

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Weller heeft al ruim 40 jaar expressies op het gebied van Assemblage, Productie en reparatie van elektronica. Als leverancier van soldeerapparatuur heeft men alles in het productenpakket wat benodigd is voor het veilig vervaardigen van alles wat gesoldeerd dient te worden.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Weller? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Weller voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.