Werkhandschoenen

Wanneer u op een veilige manier werkt zijn werkhandschoenen onmisbaar. Omdat er veel verschillende werkhandschoenen zijn is het noodzaak om op zoek te gaan naar het juiste paar. Via Safetyfreaks.nl kunt u allerlei verschillende varianten vinden. Bestel direct via Safetyfreaks.nl wanneer u het juiste paar gevonden heeft.
Meer informatie over werkhandschoenen

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Welke werkhandschoenen heb ik nodig?

Bij Safetyfreaks.nl kunt u uit allerlei verschillende werkhandschoenen kiezen. U kunt denken aan:

Werkhandschoenen voor reguliere werkzaamheden

Bij reguliere werkzaamheden is het belangrijk dat u over stevige werkhandschoenen beschikt. U wilt comfortabel, veilig en zo efficiënt mogelijk werken. Ook de flexibiliteit en de eventuele isolatie van de handschoenen is belangrijk.

Extra grip werkhandschoenen

Voor sommige werkzaamheden heeft u handschoenen met extra grip nodig. Bij deze handschoenen is het belangrijk dat ze ondanks de extra grip nog steeds comfortabel zijn.

Snijbestendige werkhandschoenen

In snijbestendige werkhandschoenen is materiaal verwerkt waarmee de kans op snijwonden een stuk kleiner is. Zeker wanneer u vaak met messen werkt is het belangrijk om snijbestendige handschoenen te gebruiken.

Hittebestendige werkhandschoenen

Hittebestendige werkhandschoenen heeft u nodig om blaren te voorkomen.

U kunt de bovenstaande werkhandschoenen en andere varianten direct bestellen. Bekijk de verschillende subcategorieën en producten om een passend paar te vinden. 

Werkhandschoenen kopen bij Safetyfreaks.nl

Omdat de juiste werkhandschoenen belangrijk zijn voor uw veiligheid is het belangrijk om een geschikt paar te vinden. Zo kunt u uw risico’s verkleinen! Wanneer u het juiste paar gevonden heeft kunt u ze direct bestellen.

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Werkhandschoenen? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Werkhandschoenen voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.