Antivalgordels

Als u veilig op hoogte wilt werken is klimbeveiliging onmisbaar. U kunt veilig werken wanneer u een antivalgordel gebruikt. Doordat onze klimgordels beschikken over een antivalsysteem kunt u uw handen vrijhouden tijdens het werk. Bekijk hier verschillende antivalgordels en bestel direct.

Meer informatie over antivalgordels

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Vind altijd de juiste antivalgordel

Via Safetyfreaks.nl vindt u antivalgordels van onder andere Giss, Petzl en Rock Empire. Afhankelijk van uw werkzaamheden past daar een bepaald type antivalgordel bij. Zo is de Rock Empire Skill Lite Adventure ideaal voor werken op hoogte en recreatieve activiteiten. Deze antivalgordel kan worden gebruikt voor werken vanuit een hoogwerker of wanneer u op een steiger staat. De gordel is vrij licht en daardoor merkt u nauwelijks dat u hem draagt.

Voor optimale veiligheid

De Giss G-Fall 1 kunt u gebruiken wanneer u op hoogte werkt en is eenvoudig af te stellen door de verschillende gespen die gebruikt zijn. Deze antivalgordel is voorzien van een sternaal (borst) en een dorsaal (rug) inbindpunt. Dit is benodigd voor het bevestigen van een valstopapparaat of een leeflijn.

Inclusief professionele schouderbescherming

Heeft u een antivalgordel met schouderbescherming nodig? Kies dan voor de Safe Up Scaff Ultra. Prettig aan deze antivalgordel is de ingebouwde schouderbescherming. U kunt deze antivalgordel perfect voor in de bouw gebruiken, zo zullen de schouders minder belast worden bij het dragen van bijvoorbeeld steigerbuizen.

Veilige antivalgordel kopen bij Safetyfreaks.nl

Veilig werken staat op nummer één! Bij Safetyfreaks.nl vindt u klimgordels voor verschillende doeleinden. Bekijk verschillende soorten om een passende variant te vinden. Meer weten over antivalgordels en valbeveiliging of werkpositionering? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Antivalgordels? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Antivalgordels voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.