Vloermarkeringstape zwart/wit 50 mm x 33 m

De zwart/witte vloermarkeringstape kun je gebruiken om gevaar belijningen en waarschuwingslijnen te markeren. De markeringstape heeft een zeer hoge kleefkracht.

  • Goede kleefkracht
  • Gevaarbelijningen markeren
  • Waarschuwingslijnen markeren
SKU
KA-220.040
Excl. BTW € 9,00
Op voorraad
  • Koop 10 voor Excl. BTW € 8,37 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 20 voor Excl. BTW € 7,92 per stuk en bespaar 12%
  • Koop 40 voor Excl. BTW € 7,65 per stuk en bespaar 15%
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Kadeem
Materiaal vinyl
MPN 220.040
kleur zwart / wit
Lengte 33 m
breedte 50 mm
High visibility Nee
Scheurbaar met de hand Ja

De markeringstape groen/wit is 50mm breed en 33meter lang. Deze signalisatietape gebruikt men voor het markeren van gevaar belijningen en waarschuwingslijnen. De belijningstape is van zeer hoge kwaliteit en heeft een goede kleefkracht. De signalisatietape hecht goed op ruwe oppervlakken en is slijtvast. De tape zal niet loslaten als het op de juiste manier wordt aangebracht.

Deze vloerbelijnings- markeringstapes zijn gemaakt voor een werkomgeving waar vaak en veel met zwaar materieel zoals heftrucks en reachtrucks wordt gewerkt. De toplaag van deze hoge kwaliteit vloerbelijningstape is glad en goed te reinigen. De gladde toplaag van deze signalisatietape zorgt er ook voor dat de belijning beter bestand is tegen het draaien van voertuigen op de lijnen. De zijkanten van de belijning lopen schuin af waardoor er minder kans op beschadigingen is en de vloerbelijning lang meegaat.


Het aanbrengen van de vloerbelijning:

Breng de markeringstape belijning altijd aan op een schone ondergrond. Voor gladde vloeren is bezemschoon voldoende. Voor oude en verontreinigde vloeren adviseren wij vooraf reiniging met goede ontvetter en een teststuk te realiseren. Druk de vloerbelijning goed aan door er met een vlak voorwerp, een roller of heftruck overheen te rijden. Snij de belijning circa iedere 5 meter door na het aanbrengen. Dit voorkomt dat bij het eventueel schuiven van zware pallets over de vloer grote delen belijning los getrokken kunnen worden.


Verwijderen van de vloerbelijning:

Het verwijderen van de vloerbelijningstape is eenvoudig omdat deze niet poreus wordt en dus niet in vele kleine stukjes scheurt. De belijning komt in een keer los wanneer hier hard aan wordt getrokken. Er blijft na het verwijderen tijdelijk een aftekening op de vloer achter omdat de vloer hier schoner zal zijn. Dit verdwijnt na enkele weken.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloermarkeringstape zwart/wit 50 mm x 33 m
Uw waardering
Alternatieven