Aliens MGO steigerhaak 60 mm zwart

De zwarte Aliens MGO steigerhaak heeft een opening van 60 mm en is ideaal voor het aanhaken en werken in steigers / Layher en truss.

  • Standaard formaat
  • Levensduur van 10 jaar
  • Sluit automatisch
SKU
ES-K353BB
Excl. BTW € 25,00
Op voorraad
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 0608819045351
MPN K353BB
Merk Aliens
Keuring iedere: 12 maanden
kleur zwart
Materiaal aluminium
Garantie Fabrieksgarantie
Vorm A-symmetrisch
Type sluiting Quick-lock
Weerstand lengte 23 kN
Europese normering EN 362

Grote helemaal zwarte MGO steigerhaak voor aan bijv. leeflijn of positioneringslijn. Deze haak opent wijd genoeg voor het zekeren aan een steigerpijp of trussbuis van 60 of 50 mm diameter. De opening van de haak is 65mm. Ergonomisch te openen en toch dubbele veiligheid: Geef met de handpalm druk aan de achterzijde om de connector aan de voorzijde te kunnen openen.

De MGO steigerhaak is bedoelt om aan een steigerbuis te hangen. Je mag de haak alleen maar verticaal gebruiken op een horizontale buis.
Haak deze aluminium MGO steigerhaak niet in een rozet van de Layher. De MGO haak wordt dan op een manier belast waarvoor deze niet bedoelt is en kan beschadigen waardoor de haak snel zal worden afgekeurd.
Door wrijving over de scherpe randen van een stalen Layher-rozet beschadigd het aluminium van de MGO steigerhaak, waardoor deze kan breken en dus ook afgekeurd zal worden.
Haak je de Steigerhaak toch in het rozet, dan zal de haak na een aantal keren verkeerd te hebben belast, onbruikbaar worden.
Om afkeur en ongelukken te voorkomen kun je bij ons de cursus veilig werken op hoogte volgen.
Schrijf je snel in en leer nog veel meer handige tips en tricks.

Sterkte (kN) 24
Opening (mm) 60 mm

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aliens MGO steigerhaak 60 mm zwart
Uw waardering
Alternatieven