Valbeveiliging

Als u op hoogte werkt is het noodzakelijk om valbeveiliging te gebruiken. Op deze manier worden de risico’s beperkt en voelt u zich comfortabel op een hoogwerker of wanneer u bijvoorbeeld op het dak werkt. 

Meer informatie over valbeveiliging

Artikelen 1 tot 16 van 291 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 291 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Valbeveiliging kopen voor werken op hoogte

Als u op hoogte werkt is het noodzakelijk om valbeveiliging te gebruiken. Op deze manier worden de risico’s beperkt en voelt u zich comfortabel op een hoogwerker of wanneer u bijvoorbeeld op het dak werkt. Bestel bij Safetyfreaks.nl complete sets, klimgordels, karabiners & schakels, veiligheidslijnen, positioneringslijnen, touwen, reddingssystemen en andere benodigdheden om veilig te werken.

Uitstekende valbeveiliging voor iedere situatie

Werkt u op een hoogwerker, dak, steiger, windmolen of bent u op een andere manier actief op hoogte? Afhankelijk van uw werkzaamheden en de locatie waar u werkt past daar bepaalde valbeveiliging bij. U kunt zich voorstellen dat er voor werken op een steiger andere klimuitrusting benodigd is dan wanneer u in de mastenbouw werkt. Zo is de Petzl Avao Bod Fast valbeveiligings- en positioneringset ideaal wanneer u op steigers werkt en is de Petzl Mastenbouw set speciaal samengesteld voor de mastenbouw. Daarnaast is er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, comfort en kwaliteit.

Stel uw eigen set met valbeveiliging samen

Hier kunt u zelf een set samenstellen, complete sets bestellen en losse benodigdheden vinden. Denk aan zaken als gereedschapszekering vereist om uw gereedschap op een veilige manier aan uw lichaam te koppelen en niets te laten slingeren.

Safetyfreaks.nl is volledig gericht op het veilig en comfortabel uitvoeren van uw werkzaamheden!

Eenvoudig valbeveiliging kopen bij Safetyfreaks.nl

Wilt u veilig werken op hoogte? Dan is het van groot belang om het juiste materiaal te gebruiken. Meer weten over valbeveiliging? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Valbeveiliging? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Valbeveiliging voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.