Hamers

Als u een hamer koopt is het belangrijk om na te denken over de manier waarop u uw hamer gaat gebruiken. Wilt u een steiger bouwen? Wilt u een spijker in de muur slaan? Of wilt u juist een klauwhamer gebruiken voor sloopwerkzaamheden? Bij al dit soort zaken hoort een specifieke hamer. Zo kunt u zo veilig en efficiënt mogelijk werken.
Meer informatie over hamers

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Vind direct de juiste hamer

Per hamer staat er precies aangegeven van welke materialen deze gemaakt is, van welke slagkracht er sprake is en of er andere bijzonderheden zijn. Bij Safetyfreaks.nl vindt u onder andere kunststofhamers, mokers, pikhouwelen, koperen hamers en voorhamers. Zoekt u hamers die u speciaal voor het bouwen van een steiger kunt gebruiken? Ook voor steigerhamers bent u bij Safetyfreaks.nl op de juiste plaats. Zowel voor incidentele als voor professionele steigerbouwers zijn er speciale hamers verkrijgbaar. De Picard scaff-hamer met 2K greep is een goed voorbeeld van een hamer waarbij er aan de gebruiker gedacht wordt. De hamer is uit één stuk gegoten en de kop zal daardoor lastig loslaten wanneer er gewerkt wordt. Bekijk de verschillende categorieën om een passende hamer te vinden.

Heeft u een losse steel nodig voor uw hamer? Ook deze kunt u bij Safetyfreaks.nl bestellen. 

Gebruiksvriendelijke hamer kopen bij Safetyfreaks.nl

Wilt u een hamer bestellen? U kunt dit direct doen. Weet u niet precies welke hamer u nodig heeft? Bereik ons telefonisch via +31 (0)40 780 52 32, via e-mail op info@safetyfreaks.nl of via de chat. Wij helpen u graag!

Persoonlijk advies, geven we u graag

Vragen of meer informatie nodig over onze Hamers? Ons personeel heeft de kennis om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op via:

De keuze voor de juiste producten moeten goed afgewogen worden. Dit om makkelijk te kunnen werken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Bedenk wat voor u de meest ideale situatie is.

 

De juiste Hamers voor uw werkzaamheden

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor de juiste te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten producten die voor veel verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. Welke voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw werkzaamheden.

 

Bestelt u een product via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €60,50 gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - Niet goed, geld terug

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.